MEC High Tech Shooting Equipment

MECMaik Eckhardt, vijfvoudig Olympisch topschutter welke als pionier, uitvinder en producent van speciale High Tech accessoires een zeer succesvolle onderneming runt in Dortmund, is een inspiratiebron voor vele wapenfabrikanten. Hij heeft topsport en entrepreneurschap samengevoegd in het MEC centrum. Deelnames aan Olympische Spelen in Atlanta, Beijing, Sydney, Athene en Londen waar Maik drie keer in de finales stond, maken deel uit zijn sportsucces.

Het bedrijf wordt gemanaged door Top coach Heinz Reinkemeier en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op schietsportgebied. Ook op het gebied van Match schietsporttraining, ontwikkelde MEC met haar kennis   en ervaring geavanceerd digitaal  meetapparatuur en trainingsmodules.

De MEC uitgeverij die eveneens door Heinz Reinkemeier gemanaged wordt, heeft inmiddels 8 boeken uitgegeven die in steeds meer talen vertaald worden.

De MEC innovaties zijn van een absolute prestatie verhogende  meerwaarde voor tal van schietsportdisciplines. Naast alle wapen- toebehoren vervaardigd MEC ook speciale kolven voor verschillende geweer disciplines.

MEC werkt nauw samen met Centra Visier Technik, alle door hen vervaardigde producten zijn samengebracht in een catalogus.

Goed Schot levert al deze artikelen, in de door u gewenste samenstelling, maat en kleur. Vraag vooraf gerust even naar de meest geschikte optie welke voor uw discipline en wapen geschikt zijn.

Een totaal overzicht van de producten vindt u via de volgende link:

http://www.mec-shot.de